NIGRIN Spray vopsea pt suprafete fierbinti pana la 600 grade, 400ml

Id anunt: 4306


NIGRIN Spray vopsea pt suprafete fierbinti pana la 600 grade, 400ml
NIGRIN Spray vopsea pt suprafete fierbinti pana la 600 grade, 400ml NIGRIN Spray vopsea pt suprafete fierbinti pana la 600 grade, 400ml
  • 59.00 Lei TVA inclus
    in stoc

    Cost livrare: 45.00 Lei

    Timp livrare: 2 zile

    Propune oferta ta
Vandut si livrat de SC DOBICEL COCIOBEL SRL

Contacteaza vanzatorul

0774935224 WhatsApp

Descriere produs

NIGRIN Spray vopsea pt suprafete fierbinti pana la 600 grade, 400ml

Spray vopsea rezistenta la caldura 400ml Nigrin ofera protectie rezistenta tuturor componentelor mai fierbinti ale motorului si celor de evacuare ,are proprietati adezive excelente ,protejeaza impotriva coroziunii si a aschiilor de piatra ,este, de asemenea, potrivit pentru spatii de renovare, burlanele sobelor, protectia tevilor si a gratarelor. Nigrin spray vopsea cu pulverizare rezistenta la caldura este un lac de protectie pe baza de silicon, care innegreste. Este rezistent la caldura pana la 600 ° C. Utilizare: se pretrateaza suprafata, se indeparteaza stratul de rugina astfel sa rezulte o suprafata bine curatata, uscata si degresata.Suprafetele netede se slefuiesc usor. Mascati zonele care nu trebuie pulverizate. Se agita la temperatura camerei timp de cel putin 2 minute.Se face o pulverizare de test. Se pulverizeaza in strat subtire de la o distanta de aproximativ 25 cm. Lasati sa se usuce: Uscarea la aer: dupa 10 minute Uscare la atingere: dupa 1 ora Intarirea completa are loc doar la o temperatura de peste 250 ° C (temperatura se creste treptat).
12132556

Stare Produs: Nou

Producator: nigrin

Descriere produs

NIGRIN Spray vopsea pt suprafete fierbinti pana la 600 grade, 400ml Spray vopsea rezistenta la caldura 400ml Nigrin ofera protectie rezistenta tuturor componentelor mai fierbinti ale motorului si celor de evacuare ,are proprietati adezive excelente ,protejeaza impotriva coroziunii si a aschiilor de piatra ,este, de asemenea, potrivit pentru spatii de renovare, burlanele sobelor, protectia tevilor si a gratarelor. Nigrin spray vopsea cu pulverizare rezistenta la caldura este un lac de protectie pe baza de silicon, care innegreste. Este rezistent la caldura pana la 600 ° C. Utilizare: se pretrateaza suprafata, se indeparteaza stratul de rugina astfel sa rezulte o suprafata bine curatata, uscata si degresata.Suprafetele netede se slefuiesc usor. Mascati zonele care nu trebuie pulverizate. Se agita la temperatura camerei timp de cel putin 2 minute.Se face o pulverizare de test. Se pulverizeaza in strat subtire de la o distanta de aproximativ 25 cm. Lasati sa se usuce: Uscarea la aer: dupa 10 minute Uscare la atingere: dupa 1 ora Intarirea completa are loc doar la o temperatura de peste 250 ° C (temperatura se creste treptat).

Specificatii tehnice

Brand:
NIGRIN